Üzleti modell
Az alkalmazott üzleti modell – tevékenységi területek
Társaságunk 1997-ben tisztán magyar tulajdonú családi vállalkozásként alakult. 2010-ig bérelt telephelyen működtünk a Budapesten, a Budafoki úti vasbeton gyárban. 2010-től saját beruházás keretében építettük fel monori gyárunkat és irodaépületünket.
Tervezés
Vasbeton termékeink egyedileg tervezettek, a mindenkori beépítési körülmények figyelembevételével. Gyártási kapacitásunk így nem raktárbázisra, hanem azonnali értékesítésre gyárt.
Csöveink és egyéb vasbeton termékeink gyártását minden esetben a tervezés előzi meg.
Gyártás
A MÉLYÉPÍTÉS TERÜLETÉN:
Legfontosabb termékünk a nagyátmérőkben, pörgetett és hengerléses eljárással készített ROCLA vasbeton cső, amely a csatornahálózat fő anyagát adja Magyarországon.
ROCLA csövekből gyártott aknák.
Üvegszálas poliészter béleléssel készült vasbeton csövek, és aknák - POLIBET cső.
Egyéb előre gyártott vasbeton elemekből készült:
• 4,64 m átmérőjű, szegmensekből gyártott vasbeton aknák
• víztározó medencék,
• olajleválasztók,
• zsírfogó berendezések.
A MAGASÉPÍTÉS TERÜLETÉN:
Híradástechnikai adótornyok.
Csarnokok lefedésére alkalmas, ívelt vasbeton elemek.
Kivitelezés
Termékeink beépítését szinte kizárólag saját vállalkozási tevékenyég keretében végezzük. Tevékenységi területünk elsősorban a csatornázás és a szennyvíztisztítás területén, a kapcsolódó mélyépítési műtárgyak kivitelezése, saját termékeink beépítésével.
K+F+Innováció
Tevékenységünk középpontjában az innováció, a folyamatos termékfejlesztés áll. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy a magas hozzáadott értéket képviselő termékeinkben a gazdaságossági szempontok is megjelenjenek.