Üzleti modell
Az alkalmazott üzleti modell – tevékenységi területek
Társaságunk 1997-ben tisztán magyar tulajdonú családi vállalkozásként alakult. 2010-ig bérelt telephelyen működtünk Budapesten, a Budafoki úti vasbeton gyárban. 2010-től saját beruházás keretében építettük fel monori gyárunkat és irodaépületünket.
Tervezés
Vasbeton termékeink egyedileg tervezettek, a mindenkori beépítési körülmények figyelembevételével. Gyártási kapacitásunk így nem raktárbázisra, hanem azonnali értékesítésre gyárt.
Csöveink és egyéb vasbeton termékeink gyártását minden esetben tervezés előzi meg.
Gyártás
A MÉLYÉPÍTÉS TERÜLETÉN:
Legfontosabb termékünk a különféle nagyátmérőjű, pörgetett és hengerléses eljárással készített ROCLA vasbeton cső, amely a csatornahálózat fő anyagát adja Magyarországon.
ROCLA csövekből gyártott aknák.
Saját szabadalmunk alapján készített üvegszálas poliészter béleléssel készült vasbeton csövek és aknák - POLIBET cső.

Egyéb, előre gyártott vasbeton elemekből készült:
• 4,64 m átmérőjű szegmensekből gyártott vasbeton aknák
• víztározó medencék,
• olajleválasztók,
• zsírfogó berendezések.
A MAGASÉPÍTÉS TERÜLETÉN:
Híradástechnikai adótornyok.
Csarnokok lefedésére alkalmas, ívelt vasbeton elemek.
Kivitelezés
Termékeink beépítését szinte kizárólag saját vállalkozási tevékenység keretében végezzük. Tevékenységi területünk elsődlegesen a csatornázás és a szennyvíztisztítás területén a kapcsolódó mélyépítési műtárgyak kivitelezése, saját termékeink beépítésével.
Kutatás+Fejlesztés+Innováció
Tevékenységünk középpontjában az Innováció, a folyamatos termékfejlesztés áll. Az új eljárások, technológiák bevezetése teszi lehetővé számunkra azt, hogy a magas hozzáadott értéket képviselő termékeinkben a gazdaságossági szempontok is megjelenjenek.